EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Cannot HTTP connect to FBE200 Web Manager

I have E265-20191212-HLS and strangely i currently have some problems while trying to stream to Youtube and changing some parameters. The FBE sometimes isn’t available via webinterface. but i need to do some more tests.

@elafynoh same version.

Also I noticed that the device does NOT apply my changes into the Media section.

Ie. if I change the Audio encode or if I want to enable (audio) resampling.

This worked for me, at least to change to 256 Kbits after hitting the APPLY button.

Lol it is weird that the behaviour changes from user to user.

@Jimmy switching to a TS over IP stream gives me back the HDMI audio.

@Cr4z33 Is fbe200 working now?

@Jimmy it is streaming, but I still cannot reach the Web Manager succesfully…

Can we do TeamViewer?
Let me check it for you remotely.
It may be the reason for your computer network settings.

Sure, but let me know your working time and timezone first so that we can set by PM a TeamViewer session. :smiley:

I still do have the problem, once i switch to vlc muxer the box web interface cannot be accessed anymore. I need to plug off the hdmi and then switch back to ffmpeg muxer.

My dear friend

Please upgrade the latest firmware and restore the factory settings, then test again.

have a good day
Jimmy

My dear friend

I work from 10 a.m. to 6 p.m. Chinese time

have a good day
Jimmy

@Jimmy alright can we meet tomorrow at 2:30 PM (Shenzen time)?

If yes I send you the details by PM just 30 minutes before. :grin:

Hello, i have the firmware E265-20191212-HLS , which is not available anywhere via download and also no newer versions. The device was new and set up two days ago.

@Cr4z33 OK, no problem

My dear friend

Sorry, I read the wrong firmware version number and thought it was before 2018.
Now your firmware is up to date.
I will test your problem and fix it.

have a good day
Jimmy

Please give me the screenshot of your fbe200 background management interface, OK?

@Cr4z33
@elafynoh

Please upgrade this firmware and restore to factory settings, then test again.
EApp.bin (3.8 MB)

@Jimmy I forgot I actually cannot access the Web Manager at all so what if I open an external Telnet connection for you?

Would you be able then to flash it that way with your admin access? :thinking:

@Cr4z33
Yes, no problem

Or we can do TeamViewer