Trying to stream to youtube, no luck


#1

I’m trying to livestream to youtube with no success. I’ve read every post on here looking for my error and I can’t seem to find it. I’ve tried streaming straight to VLC and it works fine. Here are my settings.

image
image
image



I’ve tried both Classic and URL mode


In addition. I’ve tried the preview in both Chrome with the “IE Tab” enabled and with Firefox with the VLC addons installed

With Chrome I get this message…

With Firefox I get this message…

Please help, I’ve been working on this for about 6 hours and have not had any luck.


#2

Probably your gateway is wrong, set 192.168.1.1 instead 192.168.0.1


#3

My friend:

The problem is the ip address of the encoder.
Follow this :slight_smile:

1.login the encoder ,setting the IP 192.168.0.168
netmask:255.255.255.0
gateway: 192.168.0.1
save and reboot.

2.change you computer ip to auto DHCP.

3.login the encoder use the 192.168.0.168

it will be work now .

Have a good day.
tomlee


#4

Chrome with the “IE Tab” it works fine.


#5

I am not eitek1, but he is my brother-in-law, same encoder, trying to set up on different computer. We never could get this encoder to work. We put in on hold for a little while, and now we are trying to set it up again. I have followed your advice tomlee in changing the encoder to 192.168.0.168 and change the TCP/IPv4 to auto. when I type in 192.168.0.168 in the browser it can not read the encoder. I then reset everything to how eitek1 had it set, I encounter the same problem he did. what do I need to do. I am at a loss here.


#6

Here are my current settings


#7

My friends

1.What problem have you encountered now? Can’t push to YouTube?
2.I can’t see the image you sent. Please send me your configuration map again.

have a good day
Jimmy